Centrale verwarming

Laat uw ketel en/of radiatoren plaatsen en installeren door KG C.V. & Sanitair. Hiermee verzeker je jezelf van een goede cv-installatie met kwalitatieve materialen.

Centrale verwarming

Nieuwe cv-ketel

KG C.V. & Sanitair in Westerlo is Comfort Partner van het merk Remeha, kwalitatieve en betaalbare cv-ketels. Uit het uitgebreide gamma van Remeha plaatsen wij meestal één van deze drie modellen.

initia plus 440px 300x439 1 56d29edc

Remeha Initia Plus

Gas

De Initia Plus is een rechttoe/rechtaan gasadaptatieve condenserende gaswandketel, ontworpen voor eenvoudige montage in nieuwbouw en voor vervanging van oude verwarmingssystemen.

Hij wordt gekenmerkt door de condensatietechnologie en de inox warmtewisselaar. Daarnaast is deze condensatieketel zeer efficiënt, compact, energiebesparend en heeft de Initia Plus een verminderde schadelijke uitstoot.

Remeha Calenta Ace

Remeha Calenta Ace

Gas

De  Calenta Ace is een hoogwaardig toestel dat uitermate geschikt is voor een groot gezin met een groot appartement, woning of villa waar één of meerdere verwarmingscircuits zoals een combinatie van vloerverwarming en radiatoren nodig zijn.

Eveneens ideaal wanneer de focus ligt op optimaal comfort en automatisering. De Calenta Ace ontzorgt zijn gebruiker en geeft een extra dimensie aan verwarmen.

hera condens nieuw 350x350 transparant 0d5a152b

Remeha Condens 3

Stookolie

De  Hera Condens 3 is een  stookolie condensatieketel die gebruiksklaar wordt afgeleverd met vanuit fabriek voorgemonteerde ingeregelde brander en voorgemonteerde I-Control regeling.

De ketelmodule, verkrijgbaar in verschillende vermogens, kan gecombineerd worden met een onderstaande boilermodule met 110 of 160 liter waterinhoud.

Remeha ketel geplaatst

Remeha eTwist thermostaat

Remeha eTwist

Met de nieuwe Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regelt u in een  handomdraai de temperatuur. Snel, eenvoudig en intuïtief, waar u ook bent. Ideaal  voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland.

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschikt u ook zonder wifi over alle mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte!

Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Radiators

Henrad Everest ca976c9d

Henrad

Radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten, afmetingen en designs. Het meest voorkomende type is de paneelradiator, deze heeft een vlakke voorplaat en zorgt voor een snelle warmte-afgifte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een ledenradiator voor een robuuste, authentieke uitstraling. Deze radiator is uitstekend geschikt voor hoge ruimtes waar veel warmte nodig is.

Vasco Radiatoren 16c95496

Vasco

Centrale verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken. Designradiatoren zorgen immers niet alleen voor warmte in huis, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassiek naar modern en van robuust tot minimalistisch.

Vloerverwarming in Westerlo

Vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig populair en dat is terecht, want het is voor u een goede keuze om vloerverwarming thuis te hebben. Door vloerverwarming thuis te nemen creëert u een constante warmte, deze warmtesoort wordt stralingswarmte genoemd.

Een warme vloer is comfortabel, doordat de leidingen onder uw vloer zitten verspreid de warmte zich gunstig door de woonruimte. Luchtcirculatie krijg je dan ook niet meer omdat je dan geen radiatoren meer hebt. Koude voeten zijn verleden tijd.

Man in de kou

Wij laten u niet in de kou staan!

Nieuwe cv-ketel, onderhoud, loodgieterswerk of een badkamer-renovatie in de regio Westerlo of daarbuiten?

Regio

KG C.V. & Sanitair is voornamelijk actief in het plaatsen van centrale verwarming en sanitair in De Kempen. Maar vergis je niet, wij mochten onze kwalitatieve diensten al uitvoeren van het West-Vlaamse Knokke-Heist tot in Durbuy, de kleinste stad van België!

Hier kom je ons het vaakst tegen

 • Westerlo

 • Olen

 • Herselt

 • Geel

 • Hulshout

 • Herentals

 • Herenthout

 • Laakdal

 • Heist-op-den-Berg

 • Wiekevorst

 • Booischot

 • Grobbendonk

KG Logo

KG C.V. & Sanitair BV

Oosterwijk 73, 2260 Westerlo
kevin@kgcv.be
0478 83 34 98

BTW: BE0832.826.756

Naar boven

Created with ❤️ by Digital Work
©2021 KG C.V. & Sanitair