Privacybeleid

Het veilig verwerken van persoonsgegevens en alle andere data van de klant is zeer belangrijk voor een bedrijf. Bij KG CV & Sanitair is dit niet anders.

In onderstaand privacybeleid kan u inkijken hoe we tewerk gaan om alle data van onze klanten te beschermen van kwaadwillende personen.

Contactgegevens

Deze website is eigendom van KG C.V. & Sanitair BV

Contactgegevens:

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met het volgende privacybeleid.

KG C.V. & Sanitair BV verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij KG C.V. & Sanitair BV op [email protected].

Verwerkingsdoeleinden

KG C.V. & Sanitair BV verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de KG C.V. & Sanitair BV groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met KG C.V. & Sanitair BV verbonden zijn of met enige andere partner.

KG C.V. & Sanitair BV garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [email protected].

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – [email protected]).

Het gebruik van “cookies”.

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

Third party cookies
  • Google Analytics: het meten van ons website-verkeer
  • Facebook Pixel: re-marketing voor Facebook en Instagram
  • Mailchimp: voor het verzamelen van mailadressen voor onze nieuwsbrief

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Privacybeleid

KG beschikt over het recht het privacybeleid ten allen tijden aan te passen.
Versie 1.0
Laatste update: 17 december 2020

Man in de kou

Wij laten u niet in de kou staan!

Nieuwe cv-ketel, onderhoud, loodgieterswerk of een badkamer-renovatie in de regio Westerlo of daarbuiten?

Regio

KG C.V. & Sanitair is voornamelijk actief in het plaatsen van centrale verwarming en sanitair in De Kempen. Maar vergis je niet, wij mochten onze kwalitatieve diensten al uitvoeren van het West-Vlaamse Knokke-Heist tot in Durbuy, de kleinste stad van België!

Hier kom je ons het vaakst tegen

  • Westerlo

  • Olen

  • Herselt

  • Geel

  • Hulshout

  • Herentals

  • Herenthout

  • Laakdal

  • Heist-op-den-Berg

  • Wiekevorst

  • Booischot

  • Grobbendonk

KG Logo

KG C.V. & Sanitair BV

Oosterwijk 73, 2260 Westerlo
[email protected]
0478 83 34 98

BTW: BE0832.826.756

Naar boven

Created with ❤️ by Digital Work
©2021 KG C.V. & Sanitair